Кој ја носи новата долна облека на Келвин Клајн?

29 септември 2014

Новата колекција на Келвин Клајн доолната облека за есен-зима 2014 е веќе лансирана . Исто така, и новата кампања е пуштена, а во неа се појавуваат голем број познати модели. Лара Стоун, Аманда Велш, Џордан Дан, Џихај Парк и Мила Дибесио се заштитните лица. Фотографиите се пак црно-бели со акцент на градниците во различни стилови, а се дело на Лаклан Бејли.

Погледнте ги:

calvin-klein-bra-ad-campaign-2014-01calvin-klein-bra-ad-campaign-2014-02calvin-klein-bra-ad-campaign-2014-03calvin-klein-bra-ad-campaign-2014-04calvin-klein-bra-ad-campaign-2014-05

Објавено:
29 септември 2014
Категорија: 
Актуел