Кој ја замени Џенифер Гарнер во Макс Мара?

17 јули 2014

Max_Mara_Accessories_FW_14_15_1

Џенифер Гарнер беше одличен избор за заштитно лице на минатогодишната кампања на Макс Мара насловена како „Golden Globe“. Од брендот беа мошне задоволни од резултатите, па решија да ја продолжат соработката со холивудски ѕвезди. Овој пат изборот падна на Ејми Адамс.

Првите фотографии од најновата кампања за есен-зима веќе се појавија, а зад нив се потпишува Марио Соренти. Се претпоставува дека тимот и за пролетно-летната ќе остане ист.

Max_Mara_Accessories_FW_14_15_2

Max_Mara_Accessories_FW_14_15_3

memo-amy-max

memo-amy-max01

По повод новата соработка и кампања, Макс Мара неодамна одржаа и коктел забава на Менхетен на која се појавија голем број познати личности, а дел од нив видете во продолжение:

Ејми Естли Ејми Естли

Ања Зиурова Ања Зиурова

Дерек Бласберг Дерек Бласберг

Џес Вајкслер Џес Вајкслер

Лаура Лав Лаура Лав

Леандра Медин Леандра Медин

Лајг Лезарк Лајг Лезарк

Марија Џулија Марамоти Марија Џулија Марамоти

Миранда Кер Миранда Кер

Тони Колет Тони Колет

 

Објавено:
17 јули 2014
Категорија: 
Актуел