Коктел забава по повод стартот на Белградскиот моден викенд

26 март 2014

За петок е најавен почетокот на пролетната белградска модна недела Perwoll која ќе трае се до 4-ти април. По тој повод одржана е коктел забава на која присуствуваа бројни љубители на српската мода. Дизајнерот Бата Спасојевиќ прв ќе ја претстави својата најнова колекција, а после тоа следува претставувањето на брендот UGG.

Поддршка на модниот викенд на коктел забавата,  му даде и постарата сестра на кошаркарот Марко Јариќ, Тамара, која своја  колекција презентираше на минатото издание.

Тамара Јариќ Тамара Јариќ

Мноштво од реномирани дизајнери и брендови се дел од програмата на оваа издание, а меѓу нив се имиња како Ана Љубинковиќ, Наташа Шариќ, Милица Опачиќ и многу други. Освен домашните имиња како главен гостин е индискиот дизајнер Мениш Арора кој ќе се претстави на 2-ри април.

Водителката Адријана Чортан Водителката Адријана Чортан

Организаторот Ненад Радујевиќ и водителката Адријана Организаторот Ненад Радујевиќ и водителката Адријана

 

 

 

Објавено:
26 март 2014
Категорија: 
Актуел