Колекција ѕидни тапети од Мезон Мартин Марџела

30 мај 2014

Omexco  започнува со работа во 1981 година, а до ден денес имаат изградено статус на светски препознатлив бренд . За новата колекција тапети, брендот реши целата доверба да ја предаде на Мезон Мартин Марџела, кој креираше ѕидни тапети од рециклирани памучни материјали во разни нијанси и принтови, односно целосно во стилот на модниот дизајнер.

Ова не е прв пат модната куќа да уредува ентериери. Во 2000-тата година креираа линија декоративни предмети со наслов Ligne 13 - Objets & éditions.

Објавено:
30 мај 2014
Категорија: 
Актуел