Лудилото на „црниот петок“ претставено преку пародија

28 ноември 2013

Иако различните концепти се прават во зависност од потребите на пазарот, целната група, стандардот и уште многу други фактори, сепак тоа што секаде има ист ефект се попустите и распродажбата.

Иако кај нас во Македонија тоа не претставува голема еуфорија како во странство, па не можеме да сфатиме зошто луѓето буквално полудуваат за време на „црниот петок“- односно денот на големите попусти, погледнете што се случува на тој ден преку интересното видео направено од Rampage.

Во видеото со наслов „Supermodels on a Rampage„ учество земаа прекрасните Кристи Тејген, Хана Дејвис и Тори Правер.

Објавено:
28 ноември 2013
Категорија: 
Актуел