Мајли Сајрус во креации на висока мода

9 август 2013

Мора да признаеме дека не ја замислуваме во скапоцени парчиња од колекциите на висока мода, но сепак уредниците на американското издание на Harper’s Bazaar ја ангажираа во моден едиторијал насловен„Мајли Сајрус не може да престане/ не сака да престане да носи висока мода“. На фотографиите на Тери Ричардсон пејачката носи модели на Армани, Шанел, Диор, Версаче и Жан Пол Готје.

 

Армани (Armani Prive) Армани

 

Шанел Шанел

 

Диор Диор

 

Версаче Версаче

 

Валентино
Валентино

 

Џамбатиста Вали Џамбатиста Вали

 

Жан Пол Готје Жан Пол Готје

 

Објавено:
9 август 2013
Категорија: 
Актуел