Малaта Сури Круз ќе има сопствена модна линија

10 мај 2013

За почеток колекцијата ќе се продава во стоковна куќа во Њујорк, каде Кејти Холмс и Сури често шопингуваат. Доколку продажбата тече во најдобар ред, колекцијата ќе се прошири и низ Северна Америка. Кејти Холмс и нејзината лична стилистка Џени Јанг кои веќе имаат сопствена модна линија,на почетокот размислувале малата Сури да има само моден блог, но, идејата прераснала во нешто поголемо.

Објавено:
10 мај 2013
Категорија: 
Актуел