Мирисот на ориентот во индиски Вог

10 декември 2013

Ориенталниот дух е прикажан преку богатиот колорит и темнокосите моделки во едиторијалот насловен „It had to be you“ за индискиот Вог.  Пред објективот на фотографот Signe Vilstrup се развива  една современа приказна за индиската традиционална свадбена церемонија, но во една модифицирана модернистичка варијанта.  Уметнички приказ на секојдневието на ориентот.

Објавено:
10 декември 2013
Категорија: 
Актуел