МОДЕН ПРАШАЛНИК до нашите читатели

7 октомври 2021

Драги наши читатели и пријатели,

Ако следите мода, сакате шопинг и уживате во модни информации, тогаш вашето мислење ќе ни значи многу!

Ве молиме да одвоите една минутка и да го пополните прашалникот кој го подготвивме. Посебно ќе ни значат мислењата на возрасната група од 15 до 25 години.

Сакаме да ги слушнеме вашите искуства.

Прашалникот е анонимен, така што доволно е само да го споделите вашето мислење.

Можете да го пополните во продолжение или пак на линкот тука.

Ви благодариме за одвоеното време. 

Објавено:
7 октомври 2021
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
875 пати