Модна фото-сесија на Hello Kitty

31 октомври 2014

hello-kitty-fashion-shoot01

Декемвриското издание на Вог во Јапонија ќе биде во знакот на брендот Hello Kitty. Популарното маче ќе го видиме во поинакво издание. Заедно со моделот Аи Томинага, Hello Kitty во човечка големина ќе претстави модни трендови.

Зад фотосесијата се потпишува Тиби Кленси. Томинага е облечена во парчиња на Баленсијага, Фенди и Ланван, одлично искомбинирани, а Kitty носи нејзина облека.

Погледнете дел од тоа како изгледа овој интересен едиторијал.

hello-kitty-fashion-shoot02hello-kitty-fashion-shoot03hello-kitty-fashion-shoot04hello-kitty-fashion-shoot05

 

Објавено:
31 октомври 2014
Категорија: 
Актуел