Најава на пролетната колекција на Прада

2 јануари 2014

За новата кампања модната куќа реши да ангажира нови лица како што се: Оља Рудничка, Сабрина Лофреде, Џулија Бергшоф, Марјана Ридалан и Ен Еванс, а инспирацијата потекнува од уличната уметност на најпознатите уметници. Богатиот спектар на бои одлично се вклопува во целиот концепт на колекцијата, а заради раскошната сценографија е користена минималистичка сива позадина.

Објавено:
2 јануари 2014
Категорија: 
Актуел