Најдобрите насловни за март

1 февруари 2014

Насловните страници на мартовските изданија на светските модни магазини,  привлекуваат внимание со моментално најпопуларните лица од шоу бизнисот: Ема Вотсон, Џенифер Лопез, Рози Хантингтон, Моли Кинг, Клаудија Шифер, Лили Ален и други магнентно привлечни лица. Во месецот на жената, апсолутно доминантни се едни од најубавите жени на  првите страници на модните печати, облечени во Прада, Диор, Долче и Габана...

 

 

Објавено:
1 февруари 2014
Категорија: 
Актуел