Најубавите новгодишни фотографии од Скопје

2 јануари 2020

Град Скопје извести дека околу 60.000 луѓе ја дочекале Новата година со звуците на „Џипси Грув“, „Суперхикс“ и Дино Мерлин.

Ден потоа, на социјалните мрежи се појавија фотографии од главниот град од новогодишната ноќ. Спектакуларниот огномет ги предизвика скопјани и сите што беа присутни на плоштадот „Македонија“ таа вечер, да направат фотографии кои сè уште се споделуваат.

Ако не сте успеале да видите некоја од нив, ние во продолжение ви ги презентираме најубавите фотографии од Скопје од новогодишната ноќ:

@olivernasteski

 

@olivernasteski;

 

@olivernasteski;

 

@olivernasteski;

 

@paola_zofrea;

 

@sdkmk;

 

@the_wolf_989;

 

@skopje_guide;

 

@novamakedonija.nm;

 

@jovan.ruzinski;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@skopje_today; 

 

@bozinoskimk;

 

@getinnskopje;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@belakaoled;

 

@v.ladan_;

 

@anestevkovskamanevska;

 

@facebook.com/CityofSkopje/;

 

@monikaspasic

 

@stanislaw_54;

Објавено:
2 јануари 2020
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
3.480 пати