Највпечатливите насловни страни од 2014 година

3 јануари 2015

Минатата година најголемо внимание привлече насловната страна со Ким и Канје за насловната на американскиот Вог. Иако овој потег на Ана Винтур беше најкритикуваниот, сепак магазинот оствари најголема продажба до сега што се покажа како успешен маркетиншки чекор. Во продолжение се 25-те насловни страни од најеминентните магазини, што биле најпопуларни за изминатата година.

Објавено:
3 јануари 2015
Категорија: 
Актуел