Највпечатливите насловни страни за месец август

9 јули 2013

Летото е еден од најкреативните периоди во годината. Боите, сонцето, морињата, плажите, сите тие атрибути едноставно го прават ова годишно време невообичаен извор на инспирација, особено за креативните генијални уметнички умови. Тимот на Fashionel направи селекција на некои од најдобрите, најинспиративни и највпечатливи насловни страни на светски најпознатите списанија.

 

На насловната позираат руските модели Олга Буткиевиц и Малгосија Баклавска, во дизајни на Миу Миу На насловната позираат руските модели Олга Буткиевиц и Малгосија Баклавска, во дизајни на Миу Миу

 

Објавено:
9 јули 2013
Категорија: 
Актуел