Не го пропуштајте големиот викенд попуст од новата кампања на Елена Лука

6 јуни 2014

„Останете заштитени“ е новата кампања на Елена Лука која ќе се одржи овој викенд (6-8-ми јуни) во Скопје Сити Мол. Во оваа кампања, Елена Лука, само за овој викенд во својот излажбениот салон во Скопје Сити Мол, Ви нуди попусти и до вртоглави 70 %

Уживајте во шопингот на уникатен дизајн со македонски потпис!

Објавено:
6 јуни 2014
Категорија: 
Актуел