Нова колекција и ателје од „MCouture“

3 мај 2016

Дизајнерката Мила Кадриу в четврток, 5-ти мај, ќе го отвори своето ново ателје. Креативниот простор се наоѓа на бул. „Партизански одреди“ бр.102, 1-2/6, а освен тоа, посетителите ќе имаат можност да присуствуваат и на презентацијата на новата колекција насловена како „Girls night out“, за сезона пролет-лето 2016.

фото: Чедо Поповски

Вратите на новото ателје в четврток ќе бидат отворени од 20 часот. 

Објавено:
3 мај 2016
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
303 пати