Нова соработка на Прабал Гурунг со MAC

16 јули 2014

Овој пат MAC најавува лимитирана колекција очила за сонце во соработка со Прабал Гурунг, со кој веќе претходно имаат соработувано за модни ревии. Ова е прва колекција аксесоари која ќе биде дело на самиот моден дизајнер. Лансирањето на колекцијата се очекува за Божиќните празници и ќе биде достапна само во Велика Британија и САД.

Објавено:
16 јули 2014
Категорија: 
Актуел