Новиот модел на сако од Марела не се тутка!

15 октомври 2013

 

Земете го сакото, замотајте го и ставете го во торбата, и кога ќе го извадите тоа ќе биде совршено, па вие сте спремни после работа да отидете на кафе-муабет со пријателките.

 

 

Марела го оствари она што отсекогаш сонуваа нашите баби и мајки, а сега е достапно во повеќе бои и модели, едниот е подолг и има две копчиња, а другиот модел на сако е пократок и има едно копче.  За да се уверите во чудесната моќ која ја има ова „паметно сако“, погледнете го видеото во кое главата улога и е доделена на Мила Јововиќ.

 

 

 

Објавено:
15 октомври 2013
Категорија: 
Актуел