Онлајн конференција: Иднината на модата индустрија

9 јануари 2014

Сите кои се заинтересирани за модна едукација и претприемништво и сакаат да се информираат за развојот и можностите во интернационалниот моден сектор можат да ја проследат конференцијата "Fashion Future: Where Business Meets Design - British Council Turkey" преку стриминг на следниот линк http://www.pozitiftv.com/britishcouncilturkey/

Онлајн конференцијата стартува денеска во 08.30 часот.

modanin-f

Објавено:
9 јануари 2014
Категорија: 
Актуел