Ова е најновиот трејлер за филмот за Коко Шанел

4 септември 2013

coco-chanel-photo-douglas-kirkland

Освен новостите врзани за модната недела во Њујорк, Ел во текот на следната недела ќе претстави пет модни филма. Еден од нив е и за Коко Шанел, кој ќе се емитува на делови. Она по што е посебен овој серијал е што содржи работи кои досега не се видени за дизајнерката.

Оние што досега не гледале ниту еден филм за жената која е задолжена за револуција во модата, треба да ги погледнат  првите три насловени како "Coco," "Mademoiselle," и "Gabrielle Chanel."

Во продолжение погледнете го трејлерот за претстојниот серијал.

Објавено:
4 септември 2013
Категорија: 
Актуел