Ова е совршеното тело

20 јуни 2016

Кели Брук е модел, актерка и сопственичка на најсовршеното тело. Според истражувањето водено од Универзитетот во Тексас, оваа млада жена го поседува тоа совршенство.

Студијата опфаќа височина, тежина, должина на коса и на крајот излегува дека идеалното тело е всушност она со малку повеќе килограми, кое патем зрачи со здравје, убавина и привлечност кон мажите.

Научниците велат дека оваа жена е совршена како од научен така и природен аспект. И покрај ова истражување, Кели вели дека безброј пати била предмет на потсмевање во однос на нејзиното тело.

Погледнете ги фотографиите, тоа е телото кое е совршено, така барем научниците тврдат.

Објавено:
20 јуни 2016
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
4.014 пати