Подарете ваучер од Елена Лука за совршена свадбена бајка

16 јуни 2014

Увертирата во една совршена свадбена церемонија може да има различни приказни. Токму една таква, може да биде новата приказна на Елена Лука која ви предлага радоста да ја започнете со ваучер од овој моден бренд.

„Ние Ви предлагаме ваучер од 6000 денари со кои идната невеста може да креира и создаде со помош на нашиот тим фасцинанто дело, венчаница или свечен фустан доколку сте неконвенционална невеста и го следите трендот или едноставно сакате фустан од бајка. Ваучерот се користи како почетна цена за изработка на венчаница“, велат од тимот на Елена Лука.

Ваучер од Елена Лука, совршен подарок за секоја невеста Ваучер од Елена Лука, совршен подарок за секоја невеста

Елена Лука ве поканува во нејзината „бела соба“ за венчаници, каде може да ја креирате венчаниците од Вашите соништа или да одберете совршена венчаница од готовата понуда на брендот, а која може да ја погледнете и на веб страната, но и на онлајн продавницата или да го разлистате онлајн каталогот за дополнителна инспирација.

Многумина својата љубовна бајка ја започнаа со венчаница од Елена Лука...

Објавено:
16 јуни 2014
Категорија: 
Актуел