Погледнете го Инстаграм профилот на новата Мис Германија – пример за урбана и современа жена

21 февруари 2020

Деновиве низ светските медиуми големо внимание предизвика традиционалниот избор за Мис Германија кој годинава излезе од своите конвенционални рамки и затоа многумина го посочија како револуциноерен.

Имено за прв пат во 93-годишната историја на манифестацијата, за Мис е одбрана 35-годишна самохрана мајка, со што се сменија „правилата на игра" и се срушија митовите за женската убавина.

Сега Леони фон Хасе заслужено го ужива светското внимание, како највозрасна Мис Германија досега, но и како симбол на посуштественото разбирање на убавината.

Го разгледавме нејзинот профил на Инстаграм и се воодушевивме од нејзиниот опуштен, но исклучително урбан пристап кон модните тенденции.

Погледнете како изгледа една современа, зрела жена, неодамна одбрана за Мис Германија.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onFeb 18, 2020 at 10:03am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onFeb 17, 2020 at 11:49am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onFeb 16, 2020 at 8:30am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onFeb 11, 2020 at 3:51am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onJan 27, 2020 at 6:56am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onJan 28, 2020 at 8:27am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onDec 24, 2019 at 2:39am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onDec 21, 2019 at 1:02pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onDec 15, 2019 at 3:45am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onDec 13, 2019 at 2:37am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie von Hase (@leonievonhase) onDec 10, 2019 at 3:07am PST

Објавено:
21 февруари 2020
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
8.512 пати
Тагови: 
Мис Германија