Празнични изненадувања за нашите читатели!

23 декември 2015

Овој период од годината секогаш е резервиран за празнични изненадувања за нашата публика. Во соработка со нашите пријатели, доделуваме вредни подароци на оние читатели кои во коментар ќе остават најкреативен одговор на прашањето: Што би му подариле вие на Дедо Мраз?

Добитниците на подароците ќе бидат објавени во понеделник, 28 декември на фан страната на Fashionel.
А какви новогодишни изненадувања подготвивме за вас, ѕирнете во новиот празничен каталог!

 

 
Објавено:
23 декември 2015
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
527 пати