Празничните фотографии на македонските ѕвезди

4 јануари 2021

И покрај тоа што 2020 беше една од најтешките години што ги паметиме, сепак за годината што ни претстои сите веруваме во подобро и имаме надеж за поубави денови.

Токму во тој дух се и празничните пораки и фотографии на повеќето од македонските познати личности, кои ги споделија на социјалните мрежи, а дел од нив ви презентираме во продолжение:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lila (@lilafilipovska)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lozano (@vlatkolozanoski)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaliopi (@kaliopi_official)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vasil Zafircev (@vasilzafircev)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@victorialoba)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dadar (@dadaralex)

 

Објавено:
4 јануари 2021
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
2.905 пати