Пролетната кампања на модната куќа Coach!

28 декември 2013

 

Новата пролетна кампања на веќе етаблираната модна куќа Coach, ја красат три прекрасни манекенки Фреја Бехе Ериксен, Лиу Вен и Карли Клос. Пролетните модни визии и уникатните кадри кои вчера беа официјално промовирани пред медиумите, ги улови острото око на фотографот Крег Мекдин. Во оваа кампања секоја девојка го носи новата  „it“ чанта  која е од најквалитетна кожа со три функционални предни прегради. Оваа линија можете да ја пронајдете на нивната официјална страна.

 

 

 

 

 

 

Објавено:
28 декември 2013
Категорија: 
Актуел