Првите фотографии од соработката на „Кензо“ и „H&M“

23 септември 2016

Резултатот од долго најавуваната нова соработка помеѓу брендовите „Кензо“ и „H&M“, ќе ни биде презентиран на трети ноември.

Она што сега имаме можност да го видиме, се првите фотографии за нивната заедничка колекција.

Како што и беше најавено, заштитни лица на кампањата, помеѓу другите се и Иман Боуви, The Rapper, Клои Севини и други.

Зад фотографиите што во центарот ја ставаат еклектичноста и енергијата, се потпишува фотографот Жан Пол Гуд.

Какви се вашите први впечатоци?

Објавено:
23 септември 2016
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
379 пати