Рајан Рејнолдс е новото заштитно лице на L’Oreal Pariz Men Expert

20 февруари 2014

„Голема е возбудата да се соработува со Men Expert, брендот кој е секогаш во тек со сите новитети околу негата и убавината. Ми се допадна понудата да бидам дел од линија за мажи која нуди производи за нега за луѓе кои работат повеќе работни задачи одеднаш“ – изјави Рејнолдс.

На позитивни коментари не се штедеше ни претседателот на компанијата, Кирил Чапеј кој изјави – „Рајан Рејнолдс е пример за маж кој е успешен, шармантен и исклучително талентиран. Токму затоа наша е честа  да соработуваме со него“ .

Објавено:
20 февруари 2014
Категорија: 
Актуел