Реставрација на галерија во концептуален шоп

11 јануари 2014

Концептуалниот мултимедијален повеќенаменски шоп во Западен Холивуд е првиот од ваков тип и е всушност реставрација на галерија во прекрасна оаза од феноменално уредени простории и детали кои се доказ за вистинската умешност на мајсторите.

Од градината па се до внатрешните простории владее величествена магија која за момент ќе ве однесе на некое бајковито место и ќе ве отргне од градската џунгла.  Декоративните идеи од ламбите, свеќниците па се до цвеќарницата нудат можност да најдете повеќе работи на едно место а истовремено да се инспирирате доколку сакате да го уредите ентериерот на вашиот дом.

Објавено:
11 јануари 2014
Категорија: 
Актуел