Ревија на H&M во живо

26 февруари 2014

111

Во текот на модната недела во Париз, денеска по првпат ќе биде претставена и колекција на H&M Studio за есен-зима 2014. По пат на директен пренос достапен на официјалната страна на брендот, љубителите на нивните парчиња ќе имаат можност да ја гледаат ревијата од првите редови.

H&M Studio е името на колекцијата со клучни парчиња облека, која тимот на H&M дизајнери специјално ја осмислија. Во прашање е ограничена колекција на најмодерни и највпечатливи парчиња за претстојната сезона.

Ревијата можете да ја следите на линковите овде и овде.

Објавено:
26 февруари 2014
Категорија: 
Актуел