Рикардо Тиши дизајнираше колекција за Најк

11 јануари 2014

Оваа пролет во продажните салони на Најк ќе се најде новата колекција која е резултат на соработката на Рикардо Тиши со спортскиот бренд. Колекцијата ќе го носи логото Најк РТ, а ниту дизајнерот ниту одговорните лица од брендот открија детали околу неа.

Тиши не го крие задоволството од остварената соработка истакнувајќи -  „За мене тоа е голема чест, особено ако се земе во предвид  фактот дека брендот соработува со голем број светски познати спортисти“.

Објавено:
11 јануари 2014
Категорија: 
Актуел