Романтична приказна на Питер Линдберг за мартовското издание на Vogue

15 февруари 2014

 

За мартовското издание на Vogue магазинот, славниот фотограф Питер Линдберг реши да раскаже романтична приказна проткаена со пролетни воздишки. Низ љубовната идила ќе не водат моделите Лара Стоун и Кит Харингтон, чии модни изрази беа стилизирани од Табита Симонс и Мајкл Филоуз. Во продолжение оставете да ве понесе љубовно пролетната бајка и уживајте во благодетите на убавите сончеви зраци и рајската цветна градина.

 

 

 

 

 

 

Објавено:
15 февруари 2014
Категорија: 
Актуел