Росица Мршиќ во тесна конкуренција на интернационалните бугарски модни награди EIRENE 2013

11 јули 2013

Македонската модна дизајнерка Росица Мршиќ е Победник за 2013 година во регионот на Русија и Европа, еден од деветте светски региони на натпреварот International Bulgarian Fashion Award EIRENE 2013.

Со тоа таа влезе во потесниот круг за избор на победник на светско ниво. Гласањето кое покрај другото се одвива и на социјалната мрежа Facebook трае до 15-ти јули кога офицјално ќе биде прогласен победникот.

 

Објавено:
11 јули 2013
Категорија: 
Актуел