Селена со најдобрите модни брендови

10 јуни 2016

Актуелната концертна турнеја е концепт да се открие која е всушност Селена Гомез, нејзините достигнувања, падови и се што и се случуваше помеѓу.

„Стилот кој ќе се види на нејзините концерти ќе значи и нејзино созревање, зрелоста и иднината", вели Кристијан Класен модниот директор на нејзината концертна турнеја.

Родарте, Карл Лагерфелд, Лора Ким, Фернардо Гарсиа, Соња Рикел, Луј Витон, Фаусто Пулиси се имињата на дизајнерите кои учествуваат на креирањето на нејзиниот сценски идентитет.
Сценскиот костум мора да биде шик, затоа што модата е сцена на крајот од денот.

Објавено:
10 јуни 2016
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
402 пати