Семејни фотографии од Бекамови од промоцијата на фото-книгата на Бруклин

29 јуни 2017

Дејвид и Викторија Бекам завчера во Лондон го собраа своето семејство на промоцијата на фото-книгата „What I see", на нивниот највозрасен син Бруклин, кој ја добива нивната безрезервна поддршка.

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

За медиумите ова беше одличен повод да ги фотографираат родителите со тројцата синови, а во семејниот портрет единствено недостасуваше малата Харпер.

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Во кругот на најблиските пријатели кои присуствуваа на промоцијата беа и Лив Тајлер и Анаис Галагер, која за Бруклин вели дека го чувствува како брат.

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Инаку книгата содржи и приватни фотографии од животот на семејството, како форма преку која 18-годишниот Бруклин се изразува како го гледа светот околу себе.

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Тој важи за еден од најпопуларните тинејџери на глобално ниво. Има огромно влијание особено на социјалните медиуми, на Инстагарм го следат 9 милиони фанови, како модел се појавил во повеќе престижни списанија како New York Times, Style Magazine и Man About Town, но исто така бил ангажиран и како фотограф за познати модни брендови, меѓу кои и кампањата за Burberry Brit.

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Фото извор: NickHarvey/REX/Shutterstock

Објавено:
29 јуни 2017
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
961 пати