Симпатично или не - мажи во божиќни одела

4 декември 2014

Ugly-Christmas-Sweater-Suits-hero2-IIHIH

Во одредени земји во овој празничен период се прави избор на најгрд божиќен џемпер. Овој предизвик многумина го прифаќаат со големо задоволство, бидејќи пред се е забавно, а воедно се гледа и креативноста.

Но, светските медиуми претставија нов тренд и тоа за мажи - божиќни одела. Некои сметаат дека е симпатично, други дека воопшто не е, но сепак овие одела се достапни онлајн. По цена од околу 110 долари добивате сако, панталони и соодветна вратоврска.

За сега има неколку типа на шари - со снегулки и ирваси, со елки, или ѕвезди, во зависност од тоа дали би го носеле на некоја новогодишна забава, или божиќна.

ugly-christmas-sweater-suits-shinesty-7

Во продолжение ви претставуваме дел од нив. Би сакале ли да го видите вашиот партнер, пријател или роднина во ваков празничен модел?

uglysuit1-83048740 (1)

uglysuit4-63856938

xmas-suit

xmas-suit-blue

xmas-tree-suit

Treemendous suit

Објавено:
4 декември 2014
Категорија: 
Актуел