Стил во пар

5 февруари 2019

Стилските парови во уличната мода се особено пријатна глетка. Совршената хармонија која спојува два различни ентитети во една перфектна целина е за поздрав.

Па овој месец во кој симболично зборуваме за љубовта, решивме да издвоиме неколку супер стилски парови што со одмерениот стилски баланс постигнат меѓу двајцата партнери, креира едно поинакво ниво на уличната мода.

Стилското усогласување не секогаш значи машка и женска верзија на една иста естетика, туку напротив, нивнот индивидуален имиџ може да е сосема различен, но во пар олично да функционира.

Се согласувате ли со нашиот избор?

Фото: Пинтерест

Објавено:
5 февруари 2019
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
1.265 пати