Татјана Јанушева на насловната страница на магазинот ЕЛ – Србија

25 август 2023

Нашиот веќе докажан интернационален модел се најде на насловната страна на престижното модно списание ELLE во соседна Србија.

Јанушева беше пред две недели во соседна Србија за да го изработи модниот едиторијал и насловната страна за најновиот број на модниот магазин.

Како што веќе знаеме Татјана потпиша договор со една од најдобрите модни агенции NEXT MODELS и веќе се спрема за ново модно освојување.

Последните две години работеше на одлични кампањи и за големи докажани брендови додека престојуваше во модните центри како Милано и Париз.

Кариерата успешно ѝ ја води прекрасната Јелена Ивановиќ и целиот нејзин тим кои препознаа кај нашата убавица карактеристики на врвен светски интернационален модел.

Горди сме на неа и нејзините успеси докажуваат дека нашата земја има што да понуди во светскиот моделинг велат од нејзината матична агенција Моделс ИН од Скопје.

Објавено:
25 август 2023
Категорија: 
Актуел