Уличната мода за време на машката модна недела во Милано

18 јануари 2023

Улиците во Милано во текот на машката модна недела беа обоени во микс од екстравагантност и италијанска традиционална елеганција.

Можеа да се забележат буквално секакви модни комбинации, од воодушевувачки до смешни.

Помеѓу нив имаше дел од неодамнешните парчиња од колекциите на брендовите коишто веќе имаа ревии во Милано, но и такви кои поради пандемијата никогаш не биле носени.

Мал преглед на тоа што се случуваше во изминатите неколку дена:

Фото: GQ, Vogue.uk

Објавено:
18 јануари 2023
Категорија: 
Актуел
Прочитано:
247 пати