Верица Ракочевиќ и сопругот најавуваат мултимедијален проект

7 мај 2014

Српската дизајнерка Верица Ракочевиќ и нејзиниот сопруг, композиторот Вељко Кузманчевиќ најавуваат мултимедијален прокет кој ќе се случи утре(четврток)  во трговскиот центар „Стадион“. Воедно, проектот претставува спој на мода и музика, кој дизајнерката и нејзиниот сопруг го насловија „Вечност“.

 

По музиката на Вељко што на сцена ќе ја изведи симфониски оркестар од 35 членови, ќе зачекорат и  28 манекенки во најновите креации од колекцијата на Ракочевиќ.

 

 

Објавено:
7 мај 2014
Категорија: 
Актуел