Версаче е најбаран бренд на интернет

20 декември 2013

Па така, според извештајот на американскиот Google, најбарана модна куќа за оваа година е Версаче, која ја понесе титулата за најбаран high brand на интернет за 2013 година.

Покрај Версаче на листата најбарани брендови се: Мајкл Корс, Diesel Black Gold и Гучи, а на листата ценовно најприфатливи брендови се: Kohl’s, J. C. Penney и  Nordstrom. За подетални информации погледнете ја целосната листа.

Објавено:
20 декември 2013
Категорија: 
Актуел