Започна претставувањето на комерцијалните брендови во Сити Мол

9 април 2014

Низ модниот перформанс и со музички маратон од Antenna 5 радио беа претставени пролетните колекции на  „Спрингфилд’“, „LBT“, „Манго“ и „Celio“.Вечерва ќе бидат претставени колекциите на  „Окаиди“, „Fashion & Friends“, „Арабеска“ и „Bitsiani“ и на последниот ден, односно во четврток ќе се претстават „Aftershock London“ и „P.S. Fashion“.

Објавено:
9 април 2014
Категорија: 
Актуел