Жени со облини, сè е во самодовербата!

6 јули 2015

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (10)

Денис Бидот е самохрана мајка и модел, кој според денешните стандарди припаѓа на plus-size. Во рекламната кампања за костими за капење, таа укажува на значењето на самодовербата што жените треба да ја имаат, особено оние со изразени облини.

Видеото за рекламната кампања не е фотошопирано, па Денис гордо ги покажува и несовршеностите и проблемите со кои се соочува секоја жена, меѓу кои и целулитот и стриите.

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (4)

Нејзиниот став е дека сите жени со облини не треба да се извинуваат за своето тело, особено кога е летниот период во прашање. Целта со која ја прави оваа кампања е да им помогне на жените и да им нагласи дека тие се убави и единствени, било каква градба на тело да имаат.

-Сè е во самодовербата! Ако го имате тоа, тогаш имате сè!

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (7)

Во продолжение погледнете ги и останатите фотографии, кои исто така се без фотошоп!

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (1)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (2)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (3)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (5)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (6)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (8)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (9)

Swimsuits-All-Unretouched-Swimsuit-Campaign (11)

Објавено:
6 јули 2015
Категорија: 
Актуел