Живанши во одбрана на фустанот на Ким Кардашијан

10 мај 2013

Во интервју за светски познат моден магазин, Тиши објаснува дека навредите упатени на сметка на Ким, која ја компарираа со Ѓ-ѓа Даутфаер, голема „софа“, Хомер Симпсон, се само зли јазици, зашто и фустанот и личноста што го носи изгледаат одлично и соодветно на темата на  манифестацијата.

-Јас ја обожавам Ким! Тоа што наскоро ќе стане мајка е фантастично. Сакав да бидам доследен на нејзиниот стил,имав одврзани раце да креирам што сакам, зашто Ким безусловно ми верува. Низ моето минато сум облекол многу бремени жени, а за мене бременоста е најубавата работа на светот и токму поради тој благороден момент избрав цветен дезен за Ким. Таа е најубавата бремена жена со која досега сум работел, изјавил Тиши.

Објавено:
10 мај 2013
Категорија: 
Актуел