Бајковита кампања на Алберта Ферети

7 јуни 2014

Моделот втор пат соработува со Алберта Ферети, а овој пат за кампањата  за сезоната есен-зима 2014/15 година. За потребите на снимањето таа позираше пред објективот на Питер Линдберг.

Бајковитата кампања е со наслов „Волшебната шума“, снимена е во Париз, а за шминката и фризурата се погрижи Емануел Самантино.

Објавено:
7 јуни 2014
Категорија: 
Колекции