Cara & Co во кампања за ресорт колекцијата на DKNY за 2015 година

28 октомври 2014

Дона Каран задоволна од претходните соработки реши повторно да ја ангажира Делевињ за новата рекламна кампања, која се однесува на ресорт колекцијата за 2015 година. Сепак Кара покрај тоа што е постојано дел од ревиите на познатите модни куќи, остварува и голем број соработки во однос на кампањи и дизајнирање парчиња облека. Новитет во кампањата за DKNY е учеството на плус три модели, односно Бренди Браун, Челзи Лиланд и Вештај. Моделите на сликањето носат комбинација на црно бели парчиња и еднобојни пастелно розови парчиња, дополнети со пердуви и тантела.

Објавено:
28 октомври 2014
Категорија: 
Колекции