Целосна верзија на забавата на Александар Ванг

26 јануари 2015

alexander-wang-spring-summer-2015-02

Најавуваната пролетна кампања на дизајнерот Александар Ванг конечно имаме можност да ја погледнеме во целост.

Инспириран од добрите забави, Ванг ја смести пролетната кампања во автобус, со диско осветлување и бројни познати модели на едно место.

-Сакав да ја продолжам добрата ноќ. Многу пати кога луѓето го напуштаат ноќниот клуб, треба да се разделат, да најдат такси и заглавуваат во сообраќајот. Се отрезнуваат. Забавата во автобус е патувачка забава. Никогаш не застанува – изјави Ванг.

На неговата забава на тркала тој ги покани Бинкс Валтон, Сара Бранон, Ванеса Муди, Лекси Болинг, Дилан Ексју и Ана Ајверс, па несомнено фотографот Стивен Клајн имал интересна и возбудлива задача.

За футуристичката декорација во двата автобуси, кои Ванг знае да ги изнајми за приватни забави, се потпишува Стефан Бекман.

alexander-wang-spring-summer-2015-01

alexander-wang-spring-summer-2015-03

alexander-wang-spring-summer-2015-04

alexander-wang-spring-summer-2015-05

Објавено:
26 јануари 2015
Категорија: 
Колекции