Деца на познати блогерки во зимска кампања на Зара

2 јануари 2015

Во новата зимска кампања на шпанскиот гигант Зара е пресликана целата идеја за зимска идила.

Во снежната приказна главни протагонисти се децата на познати блогерки кои заштитени со топла облека од познатиот бренд,  ги уживаат благодетите на снегот.

Со кампањата насловена Brothers&Sisters , шармантната дружина преку серија фотографии не навраќа кон безгрижните детски денови.

За топла зима и на екстремно ниски температури, Зара предлага  долги капути, гумени чизми, плетени капи и шалови споени слоевито во  идеални зимски комбинации.

 

Објавено:
2 јануари 2015
Категорија: 
Колекции