Џени Пекам пролет-лето 2013

5 август 2013

Pakman

Инспирацијата на Пекам за оваа колекција е Лас Вегас и сјајот на шеесетите. Светкави материјали доминираат, а дизајнерката сакала преку своите модели да овозможи и „обичните“ жени да се чувствуваат како диви во нејзините фустани.

И додека на едни им се допаѓа она што Џени го презентираше за пролет-лето 2013, другите сметаат дека е веќе видено.

Како ви се чини  вам?

Објавено:
5 август 2013
Категорија: 
Колекции